Notícia del Butlletí Desembre 2015

Els Premis G! 2015

La festa del turisme gironí celebra la desena edició.

Premis G! 2015 – 01

Els Premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, van celebrar la seva desena edició i van reunir més de tres-centes persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí, en l’acte oficial dut a terme al Mas Marroch de Vilablareix el 10 de desembre. Els guardonats van ser els següents:

«X premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional» a Josep Colomer i Trias, professional del sector de l’hostalatge.

«X premi G! Xiquet Sabater i el projecte empresarial» a l’Associació de Càmpings de Girona.

«IV premi G! especial Jordi Comas i Matamala» a Raimon Martínez Fraile, a títol pòstum.

«I premi G! especial Juli Soler i Lobo» a Jaume Subirós i la família Mercader, del Motel Empordà de Figueres.

«X premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans escrits», a la periodista espanyola Arantxa Neyra, pel reportatge Cataluña. Cadaqués: Más que una casa bonita, publicat a la revista IN Magazine, i pel monogràfic sobre Catalunya de la revista Condé Nast Traveler.

«X premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans audiovisuals», a Óscar Checa, per la sèrie de quatre càpsules emeses en el programa radiofònic Escapadas de Radio 5 – RNE.

«IV premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans digitals», al videobloguer italià Emiliano Bechi Grabrielli, pel vídeo digital In Pyrenees. The door to Costa Brava.

«VI premi G! de recerca Yvette Barbaza» al millor treball de recerca a la proposta de projecte titulat «El pasturisme: un producte turístic nou per a les comarques gironines», de Neus Monllor Rico.

La desena edició dels Premis G! va comptar amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilablareix i de ”la Caixa”, i es va retre homenatge al cinema.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona