El Pirineu de Girona a Mallorca

Cinquanta-set agents de viatges i setze periodistes de les illes Balears assisteixen a l’acció promocional «Pirineu de Girona 2012-2013»


MARç 2014

El 15 de novembre, el Patronat de Turisme, juntament amb deu entitats i empreses turístiques d’interior i muntanya, va portar a terme a l’Hotel Nixe Palace de Palma, l’acció promocional de comercialització i comunicació «Pirineu de Girona 2012-2013», adreçada a cinquanta-set agents de viatges comercialitzadors de productes turístics i setze periodistes de mitjans de comunicació de les illes Balears.

L’acció va començar al vespre amb un workshop, una sessió de treball i intercanvi entre l’oferta gironina i la demanda de les agències de viatges balears. Entre les agències de viatges, hi havia Barceló Viajes, Globalia, Iberojet, Solplan, Adetour Baleares, Gestora Balear de Viajes, Un Món de Viatges, Open Travel 24, Ponentours Viatges, Vibo Viajes o Mayka Tours, entre d’altres. Pel que fa a les entitats i empreses gironines, van ser-hi presents Solineu Hotels, Catalunya Park Hotels, restaurant Les Cols, Hotel Cal Sastre, Ferrocarrils de la Generalitat - Vall de Núria, Ferrocarrils de la Generalitat - La Molina, Vall d’en Bas i Santa Pau, i el mateix Patronat.

Després de la sessió de treball, va seguir una presentació de la destinació que va finalitzar amb la projecció del vídeo promocional del Pirineu de Girona, presentat en primícia en aquest acte. L’acte promocional va concloure amb l’àpat gastronòmic ofert per la cuinera Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d’Olot, distingit amb dues estrelles Michelin.

El Patronat de Turisme valora positivament l’acció promocional de comercialització i comunicació realitzada a Mallorca, quatre anys després de la seva darrera actuació directa. El doble objectiu marcat es va assolir: d’una banda, oferir continguts informatius actuals i específics dels actius i productes turístics de la destinació Pirineu de Girona i, de l’altra, enfortir les relacions professionals.