El Nessun Dorma projecta la Costa Brava

El veler Nessun Dorma inicia la volta al món solidària des del port de Roses apadrinat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


MARç 2014

La nit de Sant Joan, el veler Nessun Dorma va salpar del port de Roses per iniciar la volta al món solidària que el portarà a recórrer el Mediterrani en aquesta primera etapa, per iniciar posteriorment, el setembre, la travessia de l’oceà Atlàntic.

La particularitat del projecte és que el Nessun Dorma ha estat dissenyat per a persones amb mobilitat reduïda a les drassanes Pita Yachts de Pau. A més a més, aquest exemple de turisme accessible ha estat construït íntegrament a la Costa Brava.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona apadrina aquesta iniciativa amb motiu de la commemoració del Centenari de la Costa Brava, col·locant al gennaker, la vela de proa, el logotip del Centenari en grans dimensions. I ho fa amb un doble objectiu: d’una banda, promocionar la Costa Brava com a destinació turística arreu del món i, de l’altra, donar a conèixer l’oferta de turisme accessible, amb el Nessun Dorma com a ambaixador exemplar.

Amb aquesta acció, els valors que fan que la Costa Brava sigui única arribaran a Nova Zelanda, Austràlia, Àfrica i Amèrica del Sud. Així mateix, l’aposta per un turisme més accessible que el Patronat de Turisme té entre els seus objectius per als propers anys, es farà tangible amb aquesta iniciativa.