El llibre Camins de Ronda, en el rànquing de llibres més venuts

La publicació Camins de Ronda. La travessa de la Costa Brava, editat per Triangle Postals i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, es troba entre els llibres més venuts del mes de setembre.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Triangle Postals van promoure l’edició del llibre Camins de Ronda. La travessa de la Costa Brava, amb la col·laboració de Fundació Agbar-Sorea, el passat mes d’abril. Quatre mesos després de la seva aparició, el llibre ha assolit els llocs més alts del rànquing de vendes segons el suplement Culturas del diari La Vanguardia.

La publicació, obra del fotògraf Jordi Puig i de l’esportista Sergi Lara, es va presentar per primera vegada al Palau Robert de Barcelona el passat 14 d’abril, amb l’assistència d’una seixantena de persones. Posteriorment, la llibreria Ulyssus de Girona va acollir la seva presentació en terres gironines. Des de llavors, s’ha hagut de reeditar les versions catalana i castellana ja que es van esgotar dies després de sortir al mercat.

Amb aquesta publicació, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona pot transmetre al públic d’arreu la possibilitat de disposar d’un excel·lent mitjà per endinsar-se i descobrir paisatges magnífics a través dels camins de ronda del litoral gironí.