Documental Marcel Zamora

El projecte mostra la bellesa i la plàstica de l’esport del triatló i dels paratges gironins


MARç 2014

Aquest desembre s’ha estrenat el documental de Marcel Zamora, Living the Dream, dirigit per Gerard Montero i produït per Together Studio / Win Sports Factory, que mostra la bellesa i la plàstica de l’esport del triatló i, alhora, dóna a conèixer la dimensió més humana i desconeguda de l’atleta banyolí Marcel Zamora en seqüències filmades a Barcelona, Banyoles, Begur, Calella de Palafrugell, Mare de Déu del Mont, Getxo, Niça i Embrun.

Aquesta producció, de gran qualitat, té una durada de 56 minuts. Es pot projectar en l’àmbit internacional ja que es troba en versió catalana i espanyola, anglesa i francesa. Diverses televisions públiques estatals, i festivals de cinema esportiu nacionals i internacionals mostren interès per divulgar aquest treball audiovisual, que també es pot veure per Internet.


El documental té el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona en tractar-se d’un material que contribueix a la difusió dels recursos naturals i paisatgístics de la demarcació de Girona i a la divulgació, en l’àmbit internacional, de la destinació. D’aquesta manera, l’atleta Marcel Zamora esdevé ambaixador de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.