Difusió per Onda Rambla – Punto Radio

Durant els dos anys de commemoració del Centenari, l’emissora de ràdio ha col·laborat amb el Centenari de la Costa Brava mitjançant una tertúlia mensual sobre la commemoració i una sobre el Tour Gastronòmic Costa Brava-San Miguel.


MARç 2014

El Centenari de la Costa Brava ha tingut el suport, durant els seus dos anys de commemoració, de l’emissora de ràdio Onda Rambla Punto Radio, que ha produït, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, diverses tertúlies per parlar dels actes i accions promocionals vinculades a la commemoració del Centenari i de l’acció de promoció Tour Gastronòmic Costa Brava-San Miguel.

Des del novembre de 2008 i fins al setembre de 2010, cada últim dimecres de mes, el programa La ciutat de tots (Girona) va dedicar una hora a parlar de l’actualitat del Centenari de la Costa Brava de la mà del periodista Eduard Cid. En total, es van produir més de vint programes dedicats a parlar de paisatges, gastronomia, cultura, història i projectes en matèria de turisme, que van comptar amb la col·laboració d’especialistes en cadascun dels temes tractats.

La col·laboració establerta entre l’emissora i el Patronat de Turisme s’ha complementat durant l’estiu de 2010 amb unes tertúlies sobre el Tour Gastronòmic Costa Brava-San Miguel realitzades en directe des dels municipis que han acollit l’acció promocional. Deu han estat els programes per parlar de cultura, gastronomia i tradició amb els organitzadors i participants de les deu activitats festives on el Tour ha fet parada.