Difusió de marca

Les marques Costa Brava i Pirineu de Girona es vinculen al món dels esports i la cultura per projectar-se a l’exterior i afegir valor a la destinació.


MARç 2014

Aquest estiu el Patronat de Turisme vincula les marques Costa Brava i Pirineu de Girona a diversos esdeveniments esportius d’àmbit nacional i internacional celebrats a la destinació i amb els quals la marca ha obtingut notorietat, un major impacte entre l’audiència i més presència en els mitjans. La marca també ha estat present en esdeveniments culturals i properament es visualitzarà en el Festival de Música Acústica de Figueres, dins el programa de l’espectacle Salvador Dalí canta que tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre. A l’espectacle intervindran artistes com Pau Riba, Gerard Quintana, Dolo Beltran, Love of Lesbian, Estrella Morente, Amaral, Ana Torroja, Martirio, Kiko Veneno, Enric Casasses i també Sol Picó, que «dansarà» la veu de Dalí. L’orquestra de Pascal Comelade interpretarà la música en directe.

En l’àmbit esportiu, el logotip de la marca Costa Brava ha estat present en suports publicitaris, publicacions, programes d’activitats i equipaments esportius. Entre d’altres, cal destacar el campionat de la Copa del Món de Windsurf Gran Premi Catalunya-Costa Brava, celebrat a la badia de Roses, el Campionat del Món de Vela de la classe 29er, a l’Escala, la cursa en BTT Transpyr, que va sortir del municipi de Roses i va finalitzar a Donosti-Sant Sebastià, diverses proves de l’Skydive Empuriabrava i la fita assolida pel nedador gironí Miquel Suñer que, el mes de juliol, va fer la volta a l’illa de Manhattan de Nova York (Manhattan Island Marathon Swim 2011).

Amb el seu programa d’ajuts i patrocinis, el Patronat de Turisme dóna suport a clubs, associacions, col·lectius i individuals, a entitats i persones gironines amb una carrera nacional o internacional en una disciplina esportiva o activitat cultural que tingui relació amb el sector turístic. Això permet al Patronat de Turisme obtenir més notorietat, audiència i presència en els mitjans de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona, aconseguir una reputació positiva i posicionar-les com un element diferenciador.