Difusió de la marca

Els programes MasterChef, Sense ficció i La mar de bé difonen els valors paisatgístics, gastronòmics i turístics de les comarques de Girona.


AGOST 2021

Aquest estiu les graelles televisives de La 1 i TV3 van emetre programes d’entreteniment i divulgació de continguts enogastronòmics i turístics que contribuïen a projectar les marques «Costa Brava» i «Pirineo de Girona» entre el públic català i estatal i que van comptar amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Així, el 29 de juny, es va emetre l’episodi número 11 de la novena temporada del programa de talent culinari MasterChef de La 1 (RTVE). Una part es va enregistrar al restaurant Les Cols d’Olot, on es van mostrar els tresors de la cuina volcànica de la Garrotxa. El 6 de juliol, va tenir lloc l’emissió del documental «Camping Life (La ciutat efímera)», dins l’espai Sense ficció de TV3, que recollia diferents testimonis i anècdotes del dia a dia de la vida dels campistes en un càmping de la Costa Brava durant l’estiu del 2020, el primer amb coronavirus, amb la intenció de retratar el concepte de vacances dels homes i dones contemporanis. El 20 de juliol es va emetre així mateix Entre vinyes, una road movie sobre el món del vi i l’enoturisme a Catalunya, amb presència de la Ruta del Vi DO Empordà i de l’oferta gastronòmica de la destinació.

I, finalment, el 21 de juliol, TV3 va emetre el nou programa sobre el món de la pesca, La mar de bé, que es compon de deu capítols centrats en ports i localitats de la costa gironina i que donava a conèixer el mar i diversos espais, entorns i persones representatius d’un llegat i una manera de fer del món pesquer a Catalunya.

...
...
...
...