Difusió al Regne Unit

Una vintena de prescriptors de mitjans de comunicació de Manchester aprofundeixen en l’oferta turística enogastronòmica i prèmium de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.


MAIG 2024

El 21 de maig, el restaurant Tast Català de Manchester, a Anglaterra, va acollir la presentació dirigida a una vintena de periodistes i prescriptors especialitzats en gastronomia, turisme i viatges per divulgar l’oferta turística enogastronòmica i d’alta gamma de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Entre els assistents hi havia periodistes de mitjans com ara Manchester Evening News, Time Out, Manchester’s Finest, About Manchester, OK Magazine, National Geographic, Lonely Planet i BCC Travel, entre d’altres.

L’esdeveniment va consistir en una presentació de la destinació i de les principals novetats relatives a nous equipaments, establiments i experiències turístiques de la demarcació, seguida d’un àpat gastronòmic de cuina catalana. En motiu de la trobada es va comptar amb la col·laboració especial del cuiner amb quatre estrelles Michelin, Paco Pérez, i una mostra de productes agroalimentaris amb segell de Girona Excel·lent.

Amb posterioritat a aquesta acció, es programaran viatges de premsa per donar a conèixer de primera mà la destinació als prescriptors del mercat britànic.

...
...