Notícia del Butlletí Desembre 2018

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L’oferta de turisme inclusiu de la demarcació de Girona es presenta en la segona edició de «Posa’t al meu lloc».

El 2 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat – «Posa’t al meu lloc», es va celebrar a Girona una trobada d’associacions, institucions i empreses organitzada per l’associació Multicapacitats i la Fundació Eurofirms. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en l’acte amb un espai propi des del qual va oferir informació relacionada amb el ventall d’activitats que integra l’oferta de turisme accessible de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

En la trobada també hi van participar diverses empreses, organitzacions i entitats que es van distribuir en 30 carpes agrupades per temàtiques: gastronomia (El Celler de Can Roca, Girona Excel·lent, Cafès Cornellà), cultura (autors amb diverses discapacitats), esport (SK Kayak, Play&Train, MIFAS) i entitats (Fundació Eurofirms, Fundació Esclerosi Múltiple i Lluito per Tu, entre altres).

Per mitjà d’aquesta acció es van poder donar a conèixer iniciatives turístiques com ara les visites adaptades per a persones amb diversitat funcional, les activitats amb cadires Joëlette i els equipaments turístics sense barreres, entre altres.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona