Notícia del Butlletí Agost 2019

Destinació accessible

Es publica Som Tots, el primer blog de turisme inclusiu de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

El mes de juliol, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va publicar el primer blog de turisme inclusiu de les comarques gironines, Som Tots, en el qual es presenten temes relacionats amb el turisme i la inclusivitat. Es tracta d’un blog trilingüe adreçat a persones amb diversitat funcional que té per objectiu potenciar i incrementar la transversalitat de l’oferta de turisme accessible pel que fa a la gran varietat d’experiències i activitats que ofereix el sector turístic gironí.

El blog està classificat en diverses categories —«Accessible», «Cultura», «Natura», «Aventures» i «Testimonis», entre d’altres— per facilitar la navegació a la plataforma i ordenar els continguts de manera lògica, i té una periodicitat quinzenal. Actualment s’hi troben articles que parlen de les vies verdes adaptades i accessibles, de visites a diferents punts d’interès de la destinació que estan a l’abast de tothom (com l’estany de Banyoles), del projecte de pictorització de l’entorn públic de Platja d’Aro i de la visita teatralitzada a la ciutat ibèrica d’Ullastret, adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i discapacitat visual.

Som Tots ha estat creat per potenciar l’oferta de turisme inclusiu i s’espera que serveixi per conscienciar i informar sobre les bones pràctiques inclusives que tant empreses com destinacions apliquen al sector turístic gironí. A més, al juny es va crear una pàgina de Facebook anomenada Turisme Inclusiu Costa Brava Pirineu de Girona per començar a crear comunitat, estar en contacte amb els seguidors i mantenir-los informats de les últimes actualitzacions del blog.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona