Curs de formació: creació d’un web amb WordPress

Un nou taller de formació pràctic ensenya a utilitzar de manera àgil i senzilla el gestor de continguts de WordPress per a la creació d’un lloc web.


MARç 2014

El 17 de març, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, el Patronat de Turisme organitza el taller pràctic «Creació d’un web amb WordPress» adreçat a professionals del sector turístic, l’administració pública i les empreses catalanes.

En aquest taller, conduït per Montse Peñarroya, directora de GEA Internet Project Consulting i experta en turisme i Internet 2.0, s’aprèn a utilitzar de manera àgil i senzilla el gestor de continguts de WordPress per a la creació d’un lloc web. Es tracta d’una avançada plataforma semàntica de publicació personal orientada a l’estètica, els estàndards web i la usabilitat, al mateix temps que és gratuït i permet l’actualització constant.

El termini d’inscripció es tanca el 12 de març de 2011 (places limitades). El taller s’inicia a les 10.00 h i finalitza a les 14.00 h. Inscripció taller: 50 € (coffee break inclòs). S’ha de fer efectiva la inscripció a la sessió de formació a través del web www.costabrava.org/taller.

La realització de noves activitats formatives forma part de la voluntat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de fomentar la formació contínua dels professionals del sector i incrementar la competitivitat de la indústria turística gironina a fi d’equipar-la amb les eines necessàries perquè continuï essent una destinació líder en el context turístic internacional.