Notícia del Butlletí Octubre 2017

Costa Brava Yacht Ports

Neix Costa Brava Yacht Ports, per promoure els ports i la destinació en el sector nàutic de grans eslores.

En el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona es va donar a conèixer la nova marca Costa Brava Yacht Ports, destinada a promoure els ports gironins i la Costa Brava en el sector nàutic de grans eslores. En la mateixa fira també es va presentar el catàleg específic de Costa Brava Yacht Ports, una publicació de 21 pàgines que conté informació sobre l’àrea i els atractius turístics de la destinació així com detalls de les instal·lacions portuàries que acullen embarcacions de grans eslores.

L’objectiu de Costa Brava Yacht Ports és potenciar les instal·lacions portuàries públiques i privades de Roses, l’Estartit, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, a fi de diversificar les activitats portuàries amb noves línies de productes i sumar esforços per captar i atreure el mercat dels iots a la costa gironina. En el futur es preveu incorporar altres instal·lacions privades del litoral de la demarcació.

Formen part del projecte i la marca: Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí-l’Estartit.

La Mediterrània és, durant l’estiu, un pol d’atracció per a la nàutica de grans eslores. El sector nàutic dels iots es caracteritza per un perfil de turista d’alt poder adquisitiu que visita la costa catalana atret pel clima, el paisatge, el patrimoni cultural, la gastronomia i l’ampli ventall de propostes d’oci. La Costa Brava té el potencial, les infraestructures i els serveis necessaris per atendre el mercat dels iots.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona