Notícia del Butlletí Octubre 2015

Costa Brava Trade Week

Cent trenta professionals del turisme gironí participen en la segona jornada promocional i comercial

costa-brava-trade-week-oscar-vall-01

El 27 d’octubre, l’Hotel AC Palau de Bellavista by Marriot de Girona va acollir la jornada professional Costa Brava Girona Trade Week, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb l’objectiu d’ampliar coneixements en tres mercats emissors de turisme per a la destinació —francès, britànic i alemany— i potenciar els productes específics de golf, cultura i turisme actiu i natura.

Reputats operadors turístics i responsables de centres de promoció turística de Catalunya van conduir les conferències temàtiques dedicades als mercats i als productes.

A la tarda hi va haver el workshop entre les empreses i entitats gironines assistents i les setze agències de viatges receptives catalanes participants. Així mateix, es va comptar amb la participació de representants d’un seguit de portals o iniciatives que poden ajudar els empresaris en el seu dia a dia: Booking, Tripadvisor, Catalunya Experience i Insetur. La sessió va estar plantejada perquè els empresaris i les agències es coneguessin, intercanviessin informació i creessin paquets de productes combinats.

Des del Patronat de Turisme es valoren positivament els continguts i les conclusions derivades de la jornada, i es constata que encara queda molta feina a fer, sempre de manera conjunta entre els sectors públic i privat.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona