Notícia del

Costa Brava: plató de cinema

La Costa Brava és l’escenari d’una pel·lícula sobre l’alta cuina i les relacions de parella, Menú degustació.

L’Escala i altres localitats de la Costa Brava van ser l’escenari de la nova producció dirigida per Roger Gual –guanyador d’un premi Goya al millor director novell per Smoking Room l’any 2002– titulada Menú degustació, que ha estat produïda per Zentropa International Spain, del director danès Lars Von Trier, i la productora irlandesa Subotica Entertainment.

El passeig del Mar de l’Escala, la platja del Portitxol i l’Hostal Empúries són alguns dels escenaris escollits per fer-hi la gravació. Irlanda i la ciutat de Barcelona són altres indrets que serviran d’escenari per a la pel·lícula. L’argument se centra en una parella, en Marc i la Rachel, que just abans del seu trencament aconsegueixen taula en un dels millors restaurants del món. La seva separació, però, no impedeix que es trobin de nou i, finalment, allò que havia de ser una vetllada perfecta per gaudir dels millors plats s’acaba convertint en una història inoblidable per a tots: per a la parella i per als comensals.

El film té el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona que vol promocionar la Costa Brava a través del setè art.

© 2019 Patronat de Turisme Costa Brava Girona