Notícia del Butlletí Agost 2014

Costa Brava Girona Music Festivals

Els festivals de música de la demarcació de Girona s’uneixen sota una mateixa marca

Aquest estiu, més de 60 festivals de la demarcació de Girona s’uneixen sota la marca promocional i comercial “Costa Brava Girona Music Festivals” amb l’objectiu de difondre i comercialitzar la seva oferta a escala nacional, estatal i internacional. Aquesta iniciativa va ser impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració dels ajuntaments i els organitzadors i promotors dels festivals de música gironins.

Els 26 festivals de música que tenen lloc aquest estiu a la Costa Brava estrenen la plataforma digital mostrant un calendari interactiu global amb les programacions completes.

El projecte s’adreça als usuaris melòmans i visitants de la nostra destinació turística que vinguin motivats per aquest producte cultural o que vulguin complementar la seva estada.

També es va posar en funcionament la plataforma digital www.costabravagironafestivals.com, que recopila informació sobre els 26 festivals de música que tenen lloc aquest estiu a diverses localitats i espais de la Costa Brava i que atrauran uns 193.000 usuaris. El portal conté un calendari interactiu per a totes les persones interessades a descobrir l’oferta de festivals i concerts d’aquest estiu.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona