Costa Brava Cruise Ports

Aquest estiu els ports de Palamós i Roses registren ja la visita de vint mil turistes de creuers


MARç 2014


Aquesta temporada els ports de Palamós i Roses, membres de la marca comercial Costa Brava Cruise Ports, esperen rebre 43 escales de creuer i uns 33.000 passatgers. Aquesta xifra reforça la potenciació de l’activitat creuerística a la costa gironina, referma la Costa Brava com a destinació per als turistes de creuer i genera major activitat econòmica al territori. De moment i fins al mes d’agost, ja han visitat els dos ports 19.900 turistes de creuer aquest 2013.

Així mateix, els ports de creuers gironins estan assolint diverses fites que evidencien l’increment de passatgers que han experimentat els últims cinc anys. El mes de juliol, el port de Palamós va donar la benvinguda al passatger número 200.000 a bord del creuer Thomsom Dream. A l’agost, i per primera vegada, van coincidir dos creuers de luxe, Crystal Symphony i Seabourn Quest, al port empordanès, fet que consolida l’aposta del port de cercar diferents tipologies de creueristes i s’incrementa l’arribada de turistes nord-americans.

Roses i Palamós es promocionen conjuntament en el sector creuerístic internacional sota la marca Costa Brava Cruise Ports, amb què es pretén impulsar la captació de noves navilieres, refermar línies de creuers, fidelitzar companyies i consolidar el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers. Aquesta marca està integrada per sis institucions: Ports de la Generalitat, Ajuntament de Palamós, Ajuntament de Roses, Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Cambra de Comerç de Palamós i Cambra de Comerç de Girona.