Notícia del Butlletí Gener 2015

Costa Brava Cruise Ports

Els ports de la Costa Brava es comercialitzen i es promocionen als Estats Units i a Cartagena.

IMG-20150114-WA0008

A mitjans de gener, representants de Ports de la Generalitat i de Costa Brava Cruise Ports van viatjar a la costa est dels Estats Units per entrevistar-se amb cinc companyies navilieres –Crystal Cruises, Princess Cruises, Seabourn, Holland America i Windstar Cruises– amb l’objectiu de fer un seguiment de les companyies que ja operen en els ports gironins i per tal de captar-ne de noves. L’agenda comercial va ser profitosa i es preveuen noves programacions d’escales per a les temporades 2017 i 2018.

Posteriorment, la marca Costa Brava Cruise Ports va promocionar els ports de Palamós i Roses i les seves destinacions turístiques davant la indústria internacional de creuers al “Winter Cruising Forum” de Cartagena celebrat els dies 21 i 22 de gener de 2015 a Cartagena, Múrcia.

La participació de Costa Brava Cruise Ports en aquest fòrum tenia com a objectiu continuar consolidant el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers, fidelitzar i conèixer noves companyies, i desestacionalitzar l’activitat per tal que arribin turistes de creuer a la Costa Brava durant tot l’any.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona