Costa Brava Cruise Ports

Els ports de Palamós i Roses reprenen l’activitat i programen vuit creuers a la tardor.


OCTUBRE 2021

Es reprèn l’activitat de creuers a la Costa Brava després d’un any i mig d’aturada amb motiu de la pandèmia. Aquesta tardor els ports de Palamós i Roses programen vuit escales de creuer amb un nombre de passatgers per definir, ateses les restriccions que limiten el nombre de passatgers durant la pandèmia. Així, el 12 d’octubre el port de Palamós va rebre el creuer Marella Explorer 2, amb 600 passatgers, amb un 33 % de la seva capacitat.

Els ports gironins i la destinació han treballat a fons per implementar protocols i mesures sanitàries i de seguretat a fi d’atendre els creuers, els passatgers i la tripulació mentre duri la situació de pandèmia. Cal recordar que el 2019 la Costa Brava va batre rècords amb 56.700 passatgers entre Palamós i Roses, i que les escales rebudes van ser un total de 50.

En aquest any i mig d’aturada amb respecte i empatia cap al sector de creuers, la marca Costa Brava Cruise Ports ha continuat la promoció a fires i fòrums presencials i telemàtics i també les reunions amb navilieres i els operadors turístics i en l’actualitat ja treballa en la preparació de l’Assemblea de Medcruise 2022 a la Costa Brava.

...