Convocatòria dels Premis G! 2009 de Comunicació

Publicació de les bases del concurs Premis G! 2009 de Comunicació Turística de les Comarques Gironines.


MARç 2014

Els Premis G! de Comunicació de les Comarques Gironines són de caràcter anual i van ser creats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona fa quatre anys amb l’objectiu de reconèixer i premiar la tasca de divulgació, promoció i recomanació que periodistes d’arreu del món fan en benefici dels viatgers i de la indústria turística.

Poden optar als Premis de Comunicació de les Comarques Gironines tots els treballs realitzats en qualsevol suport de comunicació (per exemple, premsa escrita, ràdio, televisió, Internet i producció literària o cinematogràfica) que fomentin i difonguin la riquesa, la diversitat i la qualitat dels recursos i
productes turístics de les comarques de Girona i la projecció de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

Hi poden participar tots els treballs que hagin estat publicats o emesos entre l’1 de setembre de 2008 i el 31 d’agost de 2009, en qualsevol idioma i en qualsevol part del món. El termini de recepció de propostes finalitzarà el dia 14 de setembre de 2009.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb l’organització dels Premis G!, persegueix enfortir les relacions institucionals i empresarials del sector turístic gironí i agrair als professionals de la indústria turística gironina l’esforç, la dedicació i la confiança amb què dia rere dia treballen pel desenvolupament turístic de les comarques de Girona.

(Per a més informació, descarregueu el pdf)