Notícia del Butlletí Maig 2015

Congrés TBEX

Èxit de participació i gran impacte a les xarxes socials del congrés TBEX Costa Brava Catalunya

01TBEXJC_0206

Els 602 bloguers de viatges i turisme de 39 països que van participar en el congrés TBEX Costa Brava Catalunya, que es va celebrar a Lloret de Mar del 30 d’abril al 2 de maig, van difondre continguts del congrés pròpiament i de les activitats complementàries que duien a terme a la destinació. El balanç final d’impressions en mitjans digitals generat per l’acció es coneixerà i publicarà a mitjan juny.

Després del congrés, que era la segona vegada que se celebrava a la Costa Brava i a l’Estat espanyol, es van organitzar 47 programes de descoberta de les destinacions catalanes entre excursions i blogtrips.

L’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i Lloret Turisme van impulsar amb èxit, juntament amb New Media Expo (empresa nord-americana encarregada de l’organització del TBEX), l’edició europea del congrés mundial de bloguers de viatges.

De la mateixa manera, es destaca la participació de 722 empreses turístiques catalanes en l’esdeveniment i de més de cinquanta estudiants de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, que van dur a terme tasques de voluntariat.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona