Notícia del Butlletí Juny 2015

Congrés #Britmums

L’oferta de turisme familiar es dóna a conèixer al Regne Unit en un congrés de set-centes mares blogueres britàniques

Conferència1 congrès BritMums Live

Els dies 19 i 20 de juny, representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van participar en el congrés de bloguers de família Britmums celebrat a Londres, amb l’objectiu de presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de turisme familiar.

En el marc del congrés, el Patronat de Turisme va oferir tres conferències per presentar les destinacions de turisme familiar gironines i el conjunt de l’oferta turística de la demarcació entre més d’un centenar de blogueres. A la zona village del congrés, diverses empreses van oferir activitats de dinamització a l’estand promocional de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Concretament, les congressistes podien provar el massatge d’autor del Gerunda Fuga i també fer un tast de vins de la Ruta del Vi DO Empordà a càrrec de la sommelier Laura Masramon. Cal remarcar l’elevat interès generat per l’oferta de càmpings de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre les blogueres de viatges assistents als congrés presentat per l’Associació de Càmpings de Girona, i també la participació de l’Oficina de Turisme de Calonge-Sant Antoni, com a destinació de turisme familiar.

Arran de la participació al congrés, el Patronat de Turisme va establir nous contactes amb bloguers influenciadors i va mantenir reunions amb diferents comunitats per endegar accions promocionals futures.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona