Concursos

Un concurs de comunicació, un de recerca i un de promoció projecten els valors i els atractius turístics de la destinació.


AGOST 2022

Emmarcats en els Premis G! de Turisme de les comarques gironines, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona organitza des de fa 16 anys els premis de comunicació i de recerca turístiques. En la categoria de comunicació turística es reconeix i premia la tasca de divulgació, promoció i prescripció que periodistes i creadors de contingut d’arreu del món duen a terme en benefici dels viatgers i del sector turístic, mentre que, en la categoria de premi de recerca Yvette Barbaza, es distingeix el millor projecte d’investigació en l’àmbit del turisme i el seu context social, econòmic i territorial a les comarques de Girona. Cada modalitat presenta unes bases pròpies i disposa de contraprestació econòmica.

Es convoquen també els premis Costa Brava Inclusive Films, on es premiaran els millors microrelats, en format de vídeo, sobre vacances inclusives a la Costa Brava o al Pirineu de Girona. El concurs té per objectiu, d’una banda, recopilar material audiovisual de qualitat amb la temàtica del turisme per a persones amb discapacitat i sèniors a les comarques gironines a fi d’utilitzar-lo en la promoció de l’oferta turística inclusiva del territori i, d’altra banda, donar visibilitat a les iniciatives privades i públiques que treballen en la defensa de la inclusió i la presentació del territori com una destinació ideal per gaudir d’una experiència turística inclusiva.

Bases Premis G! de Comunicació Turística (formulari d’inscripció)
https://fitxers.costabrava.org/premis/2022/ 

Bases Premis G! Yvette Barbaza, de recerca 
https://premisg.costabrava.org/yvette-barbaza/bases/ 

Bases Costa Brava Inclusive Films
https://www.somtots.com/viu-un-estiu-inclusiu-amb-premi/

...
...
...