Notícia del Butlletí Maig 2020

Concurs digital

Primer concurs digital sobre coneixement de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Seguint l’estratègia promocional digital impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona en el marc de la crisi de la COVID-19, s’ha posat en marxa una nova iniciativa dirigida a mantenir la relació amb el públic de proximitat i a estimular la visita a la demarcació durant l’estiu.

Així, el dimecres 27 de maig a les 19 h va tenir lloc el primer concurs digital de preguntes i respostes ràpides centrades en el coneixement general dels atractius, la història i l’oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. El concurs va constar de 30 preguntes i va sumar un total de 127 participants. Els usuaris es van inscriure a la plataforma específica i van poder seguir la partida a través del canal de YouTube @CostaBravaPirineu, on es va retransmetre en directe, amb un presentador que s’encarregava de dinamitzar la sessió. El primer classificat de la partida va ser premiat amb un àpat per a dues persones al restaurant Godard de s’Agaró.

La iniciativa tindrà continuïtat durant el mes de juny amb l’organització de tres partides més sobre coneixements de cultura (3 de juny), natura i esports (10 de juny) i gastronomia i vi (17 de juny) centrades en l’oferta turística de la demarcació de Girona. A la fi de cada partida es coneixerà el rànquing dels participants i es concediran premis específics als guanyadors.

Aquesta acció promocional ha estat impulsada pel Club de Màrqueting de Cultura i Identitat en col·laboració amb els clubs de producte de Natura i Turisme Actiu, d’Enogastronomia, de la Ruta del Vi DO Empordà i Training Camps del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport de l’empresa Icono Serveis Culturals.

Participa en les properes partides a https://www.crowd.live/V9HHK.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona