Notícia del Butlletí Juny 2020

Concurs digital

La iniciativa va començar al mes de maig i ha tingut continuïtat al juny amb tres partides més sobre coneixement de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

La primera d’aquestes tres partides, de temàtica cultural, va tenir lloc el 3 de juny i hi van participar 60 persones. Els guanyadors van rebre premis com ara estades, visites i degustacions gastronòmiques en equipaments associats al Club de Màrqueting de Cultura i Identitat.

La segona, que es va celebrar el 10 de juny, va girar al voltant de coneixements generals de natura i esport. En aquesta ocasió hi van participar 43 concursants, que van optar a premis com una estada al càmping La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, i un salt en tàndem Bronze Experience al centre de paracaigudisme Skydive Empuriabrava.

La tercera i última partida, que va ser de temàtica enogastronòmica, va tenir lloc el 17 de juny i hi van participar 32 persones. Els tres guanyadors van obtenir premis com ara àpats en restaurants i visites a una sidreria i a un celler empordanès.

Aquesta acció promocional ha estat impulsada pel Club de Cultura i Identitat, en col·laboració amb els clubs de producte de Natura i Turisme Actiu, d’Enogastronomia, de la Ruta del Vi DO Empordà i Training Camps del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i amb el suport de l’empresa Icono Serveis Culturals.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona