Concurs de Nadal

Un centenar de premis en el concurs fotogràfic de Facebook,Twitter i Instagram


MARç 2014

Del 20 de novembre al 20 de desembre, les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram de la Costa Brava i el Pirineu de Girona proposen als usuaris participar en un dinàmic concurs que consisteix en publicar fotografies d’espais, paisatges i monuments d’interès, entre d’altres, catalogats segons si es troben a mar o muntanya dins de la demarcació.

Els establiments turístics i les entitats promocionals de la demarcació ofereixen 115 premis –estades, activitats, àpats, visites guiades– agrupats en 53 paquets als guanyadors d’aquesta campanya de comunicació online concebuda per incrementar els continguts sobre la Costa Brava i el Pirineu de Girona i captar nous seguidors als perfils de les xarxes.



Amb les etiquetes #maromuntanya i #incostabrava o #inpyrenees, segons si els usuaris prefereixen el mar o la muntanya, es pot participar en aquest concurs fotogràfic que el 25 de desembre publicarà els noms dels vencedors. Es farà difusió de les fotografies guanyadores i dels seus autors a les xarxes socials.