Notícia del Butlletí Febrer 2014

Concurs de carnaval

Concurs fotogràfic dels carnavals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a les xarxes socials.

Del 24 de febrer al 24 de març es convoca el primer concurs dels carnavals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona als perfils de FacebookTwitter i Instagramde la destinació.

Les fotografies que facin els participants del concurs relacionades amb els diferents carnavals que tenen lloc a les poblacions i ciutats gironines s’han de publicar a l’aplicació facebook de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i/o etiquetar amb @costabrava i #CarnavalCostaBrava als perfils de Twitter oInstagram de la destinació.

Els participants poden penjar tantes fotografies com vulguin dins del termini establert de la campanya. A partir del 25 de març s’anunciaran els guanyadors del concurs a les xarxes socials, i es lliuraran més de 60 premis entre els guanyadors, com ara allotjaments, àpats i activitats ofertes per les entitats de promoció i empreses turístiques gironines.

Els objectius de la campanya són fer difusió d’aquest esdeveniment festiu; crear continguts a les xarxes socials de la destinació; estimular la participació dels usuaris; incrementar el nombre de seguidors als diferents perfils, i donar visibilitat a les entitats i empreses que participen en la campanya esmentant els seus perfils a les xarxes socials.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona