Notícia del Butlletí Desembre 2015

Club Unique Premium

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es posicionen com a destinació de turisme de luxe.

club-unique-premium-01

L’oferta específica de productes turístics, activitats i serveis d’alta gamma i exclusius de les comarques gironines s’aglutinarà i es promocionarà internacionalment mitjançant el club de màrqueting Unique Premium de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

El club Unique Premium, novè club de màrqueting de l’entitat, és un producte d’interès estratègic per al Patronat que neix arran de l’existència d’una demanda específica del mercat turístic actual i perquè és un segment clarament a l’alça. A la demarcació de Girona hi ha una oferta específica disseminada i els professionals gironins compten amb el coneixement per desenvolupar-ho. Aquest club permetrà generar noves oportunitats de negoci per a les empreses gironines i també contribuirà a diferenciar la destinació Costa Brava d’altres destinacions competidores a través de la qualitat, l’autenticitat i l’exclusivitat.

El 16 de desembre, a Girona, va tenir lloc la presentació del club en un acte al qual van assistir una seixantena de representants i empresaris del sector. En el seu decurs es va explicar l’estructura del club –assemblea general, comitè executiu i jurat expert que valorarà resultats de l’auditoria d’ingrés–; els requisits dels membres; les quotes de participació en funció de la tipologia d’empresa, i el pla d’accions inicial amb què s’endegarà el 2016.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona