Central de reserves de cotxes

El portal de la Costa Brava i el Pirineu de Girona posa en funcionament la central de reserves en línia de cotxes de lloguer


MARç 2014

La central de lloguer de cotxes s’afegeix al motor de reserves hoteleres i d’apartaments turístics, incorporats anteriorment pel Patronat de Turisme, per posar a l’abast de l’usuari individual un nou servei a la destinació.

Aquesta central de reserves de lloguer de cotxes forma part del grup booking.com i és el buscador que aplega les marques internacionals líders en aquest sector i els millors preus. Des del 16 de novembre, el Patronat de Turisme, gestor del portal oficial de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, ha activat aquest servei que inicialment es dirigeix a l’usuari que fa la seva reserva des de l’aeroport de Girona.

El Patronat de Turisme incorpora al seu portal les centrals de reserves d’allotjament, lloguer de cotxes i de golf amb la voluntat d’ampliar els serveis que ofereix a l’usuari i fer possible la comercialització del conjunt de l’oferta turística.