Notícia del Butlletí Març 2015

Catàleg Platges

La publicació, de 172 pàgines i editada en vuit idiomes, amplia la col•lecció de material promocional de la destinació adreçada al visitant

guia platges CAT-1

Seguint amb la creació de nous materials promocionals de la destinació Costa Brava, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona edita el catàleg que ofereix informació de seixanta-set platges i cales de la costa gironina que s’ubiquen al llarg de dos-cents vint quilòmetres de litoral. La publicació incorpora una selecció de nord a sud de la Costa Brava, que es presenta amb una fotografia representativa, una descripció i uns pictogrames amb informació útil per a l’usuari, com ara longitud i amplada, entorn natural, accés a l’espai, serveis (vàters, dutxes, restaurants, bar), equipaments esportius, serveis per a discapacitats o certificats mediambientals.

El catàleg també conté un capítol dedicat a recomanar al visitant escenaris singulars on realitzar activitats en el territori, com ara festivals de música, Vies Braves, la descoberta de racons a través del mar, entre d’altres. I al final, hi ha un mapa amb la situació de les platges i els principals atractius turístics de la destinació.

Visualització del catàleg digital:

issuu.com/costabravapirineugirona/docs/guia_platges_cat

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona