Campionat del Món de Windsurf Gran Premi Catalunya- Costa Brava

La competició va reunir els 84 millors regatistes del món –64 homes i 20 dones– en la modalitat d’eslàlom a la platja de Sant Pere Pescador.


MARç 2014

Del 8 al 13 de juny, la platja de Sant Pere Pescador va reunir centenars d’afeccionats en un esdeveniment únic per posicionar Catalunya i el golf de Roses –Roses, Sant Pere Pescador i l’Escala– com una de les millors destinacions d’Europa per a la pràctica del surf de vela.

En l’edició d’enguany el canari-suís Bjorn Dunkerbeck s’ha proclamat campió del GP Catalunya-Costa Brava en categoria masculina, i la suïssa Karin Jaggi, en categoria femenina.

La celebració d’aquest campionat s’ha convertit en una de les competicions clàssiques del calendari internacional de windsurf, i representa una ocasió única per posicionar Catalunya i el golf de Roses com una de les millors destinacions d’Europa per a la pràctica dels esports nàutics.

Aquest 2010 les aigües de la Costa Brava acullen competicions esportives de primer ordre que contribueixen a la projecció internacional de la destinació entre els mesos de juny i juliol: el Festival Internacional de la Imatge Submarina MIMA, que va celebrar-se a l'Estartit-illes Medes de l'1 al 6 de juny, o el 29è European Championship de vela, que se celebrarà del 29 de juny al 5 de juliol en aigües del municipi turístic de Sant Pere Pescador.