Campanya «Vine a esquiar a les estacions d’esquí gironines»

Campanya publicitària per a la promoció del turisme d’interior i les estacions d’esquí gironines en mitjans de comunicació principalment radiofònics, però també escrits, d’àmbit català en els mesos de febrer i març.


MARç 2014

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i les cinc estacions d’esquí gironines repeteixen enguany campanya publicitària conjunta per a la promoció del turisme d’interior i de l’esquí gironí en el mercat català durant els mesos de febrer i març. La temporada anterior van dur a terme amb èxit una campanya radiofònica i televisiva de les estacions d’esquí, i enguany la milloren i amplien amb més presència en més mitjans de comunicació amb l’objectiu de posicionar la marca Pirineu de Girona com a destinació diferenciada del conjunt dels Pirineus.

La campanya de comunicació concebuda pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per promocionar les estacions d’esquí gironines té per objectiu adreçar-se bàsicament a un públic jove, urbà —majoritàriament procedent de l’àrea metropolitana de Barcelona—, ben format, amb recursos econòmics i molt actiu socialment.

Falques radiofòniques en el programa matinal «Fricandó matiner» de RAC105, conduït per Vador Lladó de dilluns a divendres de 6 a 10 del matí, i en el programa «Fora de joc» d’Ona FM, presentat per Xavi Rodríguez de dilluns a divendres de 7 a 12 del matí, a més a més del patrocini de l’espai Neu del programa «El matí i la mare que el va parir» de Ràdio FlaixBac, promocionaran les estacions d’esquí gironines durant dos mesos. Alhora, anuncis en premsa escrita publicats a La Vanguardia, Mundo Deportivo, Diari de Girona, El País, El Periódico, Diari Sport, autopromocions i espots televisius a RAC105TV, a més de publicitat a Internet —a través de bàners dels portals de cada emissora, YouTube i Facebook—, promocionaran el turisme de neu i divulgaran les activitats d’hivern de les estacions d’esquí del Pirineu de Girona.

La campanya publicitària incorpora la producció i emissió de cinc programes matinals des de les mateixes estacions d’esquí gironines. El «Fricandó matiner» de RAC105 s’emetrà en directe el 25 de febrer des de l’estació de Masella i el 25 de març des de Vall de Núria. «Fora de joc» d’OnaFM emetrà el seu programa des de l’estació de Vallter el 25 de febrer, i el 18 de març des de la Molina. Els programes compten amb la participació de públic que obtindrà una invitació per gaudir d’una esquiada en una estació del Pirineu de Girona com a premi per haver participat en les promocions realitzades per cada cadena. Les estacions d’esquí oferiran als assistents en directe del programa més de 300 forfets gratuïts.

Amb aquesta campanya el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i les cinc estacions d’esquí gironines es marquen com a objectius comuns presentar al públic català el conjunt de l’oferta turística del Pirineu de Girona per incrementar la promoció del turisme d’interior i de les estacions d’esquí en el mercat català, alhora que persegueixen incrementar i desestacionalitzar la demanda.