Campanya Som Cultura 2021

El festival d’experiències culturals presenta cinquanta propostes culturals per als caps de setmana de novembre.


OCTUBRE 2021

Som Cultura és el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona que arriba a la sisena edició amb una cinquantena de propostes programades per les entitats i les empreses associades al Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. 

Seguint la fórmula de l’any passat, el festival presenta una programació híbrida per a tota mena de públics. La programació presencial, que es concentra durant els caps de setmana del mes de novembre, s’agrupa en quatre blocs temàtics: «Descobreix el patrimoni», «Visites teatralitzades», «Activitats familiars» i «Genis i artistes». Alhora, una quinzena de museus gironins oferiran activitats a distància i gratuïtes a través de la proposta «Els museus a casa», que impulsa la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona.

Novetats com la visita a l’espai Circusland de Besalú, l’experiència «La Selva de fa 2.000 anys de la mà d’un arqueòleg», l’esmorzar literari sobre Josep Pla, la gimcana digital a Castelló d’Empúries, el joc de pistes a Setcases, els enigmes i misteris a Sant Joan de les Abadesses o la representació teatral L’últim daiquiri, a Lloret de Mar mostren el dinamisme i l’originalitat dels agents culturals de la demarcació de Girona. 

Més informació i reserves al web https://somcultura.com/ 

...