Campanya «Regala moments»

Es presenten més d’un centenar de propostes i experiències turístiques dirigides al públic català entre els mesos de desembre del 2020 i gener del 2021.


NOVEMBRE 2020

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova campanya turística per a l’època de Nadal, «Regala moments», amb l’objectiu de contribuir a reactivar l’activitat al sector turístic de la demarcació de Girona i per promocionar entre el públic de proximitat de Catalunya la diversitat de productes i serveis que ofereix la destinació, segmentats per perfil, interessos específics i territori.

El web promocional aplega 110 propostes idònies per a totes les persones —famílies, parelles i grups reduïts— que desitgin adquirir una experiència a la demarcació de Girona i la vulguin gaudir en el decurs del 2021. Amb preus que oscil·len entre 2 euros i més de 200 euros, s’hi poden trobar des d’experiències específiques fins a propostes que combinen diversos serveis. Les activitats promocionades s’adquireixen directament a l’establiment o l’entitat que les organitza.

Entre les activitats i els paquets de regal oferts hi ha escapades, menús de degustació, tasts singulars, experiències de benestar, activitats culturals o de natura i bateigs de golf. Totes les propostes són vàlides fins al desembre del 2021.

La campanya es promociona i difon a través dels perfils de xarxes socials i en mitjans de comunicació online i offline de Catalunya. Per veure el web promocional, clica a http://www.regala.costabrava.org/.

...
...
...