Campanya radiofònica de neu

Els programes de ràdio Feedbac, de Flaixbac, i Matina, Codina!, de RAC105, incentiven el públic català a esquiar a les estacions d’esquí gironines.


GENER 2022

Entre els mesos de gener i març, el programa despertador Matina, Codina!, de RAC105, i el programa d’entreteniment de tardes Feedbac, de Flaixbac, difondran informació i continguts sobre les activitats, els serveis i les instal·lacions que un grup de locutors de cada emissora haurà descobert a les estacions d’esquí de La Molina, Masella, Vall de Núria i Vallter, arran d’una escapada d’un dia a la neu. De l’experiència dels equips a les estacions sorgiran continguts per als programes que s’aniran difonent en el decurs d’una setmana i que culminaran amb concursos en antena (sortejos de forfets i estades). Els programes de ràdio també faran mencions i difondran continguts a través de les pròpies xarxes socials i faran publicacions a Instagram (posts, stories i reels) i a Twitter per tal d’estimular la participació de l’audiència.

Aquesta campanya, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i les cinc estacions d’esquí gironines, té per objectiu promocionar l’oferta de neu del Pirineu de Girona de la temporada i incentivar la compra de forfets entre set milions de joves i famílies oients dels programes radiofònics d’entreteniment.

...