Campanya radiofònica de neu

Els programes de ràdio Feedbac i El matí i la mare que el va parir, de Flaixbac, i Matina, Codina!, de RAC105, incentiven el públic català a esquiar a les estacions d’esquí gironines.


GENER 2023

Durant els mesos de gener i febrer, el morning show El matí i la mare que el va parir i el programa d’entreteniment de tardes Feedbac, tots dos de l’emissora Flaixbac, i el programa despertador Matina, Codina!, de RAC105, difondran informació i continguts sobre les activitats, els serveis i les instal·lacions de les estacions d’esquí del Pirineu de Girona que un grup de locutors haurà descobert, arran d’emissions en directe a les estacions de Masella (27 de gener), Vall de Núria (3 de febrer), Vallter (10 de febrer) i La Molina (17 de febrer). 

Durant les setmanes prèvies a l’experiència dels equips a les estacions, es generaran campanyes de comunicació que es difondran a totes les plataformes de les emissores (es faran mencions durant els programes de ràdio així com publicacions a Instagram, a Twitter i a premsa escrita per estimular la participació de l’audiència). A més, hi haurà concursos on es premiarà els oients amb sortejos de forfets i estades i la possibilitat d’assistir en directe com a públic els dies de les emissions des de les instal·lacions de les estacions. 

Aquesta campanya, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i les cinc estacions d’esquí gironines, té per objectiu promocionar l’oferta de neu del Pirineu de Girona de la temporada i incentiva la compra de forfets entre joves i famílies oients dels programes radiofònics d’entreteniment.

...
...