Campanya publicitària 2011

La campanya de la Costa Brava se centra en el principal mercat emissor de turisme estranger per a la destinació: França.


MARç 2014

Per primera vegada s’uneixen el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, els ajuntaments de la Costa Brava, entitats i associacions turístiques gironines i Turespaña per promocionar la Costa Brava a través d’una campanya de publicitat adreçada al mercat francès, principal mercat emissor de turisme per a la destinació.

Les entitats, associacions turístiques i ajuntaments de la Costa Brava que col·laboren en la campanya 2011 són: Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palamós, Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la província de Girona, Associació Turística d’Apartaments, Associació Turisme Rural Girona, Associació Camps de Golf Costa Brava Girona Empordà, Associació Estació Nàutica de L’Estartit-Illes Medes i Associació Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Associació de Centres Subaquàtics de la Costa Brava, Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, Gremi de Sales de Festa i Discoteques, Parcs Aquàtics de la Costa Brava, Associació Catalana d’Agències de Viatge, Sarfa, Lloret Futur, i els ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro, Calonge-Sant Antoni, Palamós, Palafrugell, Begur, Pals, Torroella de Montgrí-l’Estartit, L’Escala, Roses, Cadaqués, Port de la Selva i Llançà, a més del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La campanya publicitària ha tingut un cost de 181.800 euros i comprèn els conceptes de creativitat, producció gràfica i compra de mitjans. Enguany, el pressupost ha augmentat un 68% respecte a la campanya de 2010 adreçada també al mercat francès. Turespaña finança 90.900 euros (50%) i el sector turístic gironí, 90.900 euros (50%). De l’aportació que realitza el sector turístic gironí, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona n’aporta el 50%, i els ajuntaments de la Costa Brava i el sector privat turístic, el 50% restant.

La campanya anomenada Espagne. J’en ai besoin es composa d’una sola imatge gràfica, produïda per Turespaña per al destí Costa Brava. La imatge té un component creatiu vinculat al món de les emocions i a la Costa Brava.

El pla de mitjans i la contractació es gestionen conjuntament des del Patronat de Turisme i Turespaña, i es preveu inserir l’anunci de la Costa Brava en mitjans de comunicació de premsa genèrica i d’Internet, així com en suports exteriors, com els autobusos.