Campanya publicitària 2010

El Patronat de Turisme impulsa una nova campanya publicitària de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en mitjans de comunicació escrits, en línia i radiofònics d’àmbit català, estatal i francès.


MARç 2014

El 2010, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova campanya publicitària de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en mitjans de comunicació escrits, en línia i radiofònics als principals mercats emissors de turisme de la destinació: Catalunya, la resta de l’Estat espanyol i França.
La creativitat de la campanya, amb l’eslògan «La nostra Costa Brava. La teva» i «El nostre Pirineu de Girona. El teu», es composa de sis gràfiques diferents adaptades, cadascuna d’elles, per a premsa escrita i mitjans en línia. El component creatiu vincula persones conegudes i anònimes al territori, i explica les seves experiències a les comarques gironines amb la finalitat de donar a conèixer la diversitat de l’oferta turística de la destinació.

La campanya pretén captar l’atenció i sorprendre un públic final de perfil divers en funció del mercat al qual s’adreça, i té per objectiu reposicionar la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb una imatge de modernitat, renovació i qualitat. Els anuncis persegueixen crear una identificació entre les motivacions del públic al qual s’adreça i la imatge transmesa per la destinació.

El component principal de la gràfica és aquell personatge o aquelles persones que expliquen quina és la seva Costa Brava o el seu Pirineu de Girona a través de frases. Una imatge principal complementada per imatges de menor dimensió d’espais i productes singulars i representatius de la destinació, descriuen les sensacions transmeses pels protagonistes. Ferran Adrià protagonitza una de les gràfiques, i famílies, parelles, grups d’amics, entre d’altres, centren la resta.

El Patronat de Turisme ha encarregat a l’agència de comunicació integrada TSC la realització de la nova campanya en els diferents formats publicitaris.  

Campanya publicitària conjunta amb els empresaris gironins al mercat francès.

El Patronat de Turisme impulsa per segon any consecutiu la unió del sector turístic gironí en la campanya publicitària de la Costa Brava al mercat francès a la qual també s’hi ha afegit Turespaña amb l’eslògan «Espagne. J’en ai besoin». La campanya té per objectiu reposicionar la Costa Brava amb una imatge de modernitat, renovació i qualitat en el mercat prioritari emissor estranger de turisme de la destinació seguint la nova imatge gràfica del Patronat.

S’han adaptat dues gràfiques noves en diferents formats per aquesta campanya pels mitjans escrits –Midi Libre, L’Indépendant, La Dépêche du Midi, Camping Car Magazin, entre d’altres– i en línia –viamichelin.fr, orange.fr, voyages-sncf.com, easyvoayges.com, papvacances.fr, bertrandvacances.com, l’internaute.com/voyage, midilibre.com– durant els mesos de juny i juliol.

Dins d’aquesta campanya, s’utilitzaran altres suports com la retolació d’autobusos de línia regular de Sarfa per Europa, i la col·locació de pòsters durant tres mesos en els trens hotels Salvador Dalí i Joan Miró que uneixen Catalunya amb França i Itàlia.

Les entitats i associacions turístiques de la Costa Brava que col·laboren en la campanya són: Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, Cambra de Comerç de Girona, Cambra de Comerç de Palamós, Cambra de Comerç Sant Feliu de Guíxols, Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances, Associació Turística d’Apartaments, Turisme Rural Girona, Associació Camps de Golf Costa Brava Girona, Associació Estació Nàutica de L’Estartit-Illes Medes, Associació de Centres Turístics Subaquàtics Costa Brava Sub, Associació Catalana d’Activitats Marítimes, Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, Gremi de Discoteques i Sales de Festa, Parcs Aquàtics de la Costa Brava, SL, Lloret Futur, SA i Sarfa, SA.

La campanya publicitària té un cost de 134.000 euros i comprèn els conceptes de creativitat, producció gràfica i compra de mitjans. El sector turístic gironí aporta 50.000 euros, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, uns altres 50.000 euros, i Turespaña, 34.000 euros.