Campanya promocional

El portal Moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona ofereix més de cent experiències turístiques singulars als visitants de proximitat.


AGOST 2021

El nou portal promocional Moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona permet promocionar l’oferta de productes i serveis turístics de qualitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre el públic de proximitat, dona suport al sector turístic de la demarcació de Girona i contribueix a desestacionalitzar i allargar la temporada. 

El web actua com a plataforma de difusió de més d’un centenar de propostes i activitats singulars, així com d’estades idònies per a famílies, parelles i grups reduïts que cerquin adquirir una experiència turística a la destinació. Les activitats promocionades se segmenten per temàtiques —activitats aquàtiques, cales i platges, art i cultura, gastronomia, enoturisme, turisme actiu i salut i benestar — i s’adapten a tota mena de pressupostos. 

Entre les propostes que s’ofereixen hi ha escapades de cap de setmana, activitats aquàtiques, culturals i a la natura, propostes de descoberta del litoral i dels espais naturals, tastos singulars i experiències de benestar, entre d’altres. Totes es presenten amb enllaç directe a l’establiment o l’entitat que les organitza, per poder comprar-les.

El portal Moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona s’acompanya d’una campanya de comunicació per reforçar i donar visibilitat al projecte en diferents èpoques de l’any.

...
...
...