Campanya «Ennatura’t»

Més de 150 propostes i experiències a l’aire lliure per gaudir a la Costa Brava i el Pirineu de Girona durant l’any.


AGOST 2022

La campanya «Ennatura’t», proposada pel Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a partir del web natura.costabrava.org, s’adreça al visitant i presenta més de 150 propostes i experiències dividides per temàtica —multiaventura, ciclisme, nàutica, senderisme, ecoturisme i neu— i estació de l’any. Cal remarcar el predomini de les activitats en espais naturals protegits als vuit parcs naturals que hi ha a la demarcació de Girona.

Pel que fa a les propostes d’estiu, entre les més remarcables hi ha «Nit de manta i estrelles. Astroturisme en un espai sacre», «Ornitocaiac al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà», «Snorkeling ecoguiat a la Costa Brava», «Coasteering a la Costa Brava», «Bateig d’immersió. La primera experiència sota l’aigua» o «Passeig en telecabina al Parc Natural del Cadí-Moixeró», entre moltes altres adreçades a tot tipus de visitant que busca gaudir de la descoberta del territori mitjançant l’oci i l’esport.

La campanya «Ennatura’t» prossegueix durant la tardor amb activitats més centrades a combinar esport i cultura, i activitat i gastronomia. 

Més informació a https://natura.costabrava.org.

...
...
...
...
...