Campanya de publicitat

Rellançament de la campanya «Viu el doble a la Costa Brava i el Pirineu de Girona» per a l’estiu 2022.


JUNY 2022

La campanya de publicitat «Viu el doble», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, disposa d’un pressupost de 485.000 euros i s’adreça als mercats català, espanyol i internacional.

Des del 20 de maig fins a finals de juny, es difon una campanya de fidelització al mercat català a través dels canals de televisió de Catalunya (TV3 i 3/24), monogràfics de turisme i viatges en diaris i també es despleguen campanyes digitals per mitjà de les xarxes socials. 

Pel que fa a la campanya adreçada al mercat estatal, orientada a posicionar la destinació de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en zones com ara les comunitats autònomes de Madrid, el País Basc i València, es va iniciar el 12 de maig i s’acabarà el 31 de juliol. En aquest cas, els suports que s’utilitzen són els programes televisius Zapeando, de La Sexta, i Juntos, de Telemadrid, amb l’objectiu d’obtenir una àmplia cobertura i més impacte visual entre la població. També prenen protagonisme els formats exteriors i propostes innovadores de gran format, com fotoreclams en centres comercials o pantalles de grans dimensions en espais públics concorreguts de Madrid, Bilbao, Vitòria, Sant Sebastià i València. És remarcable l’actuació a través d’agències de viatges digitals com ara Logitravel i Destinia, que ofereixen una àmplia varietat de formats i canals de comunicació de marca i continguts. La campanya també preveu l’emissió de continguts per mitjà del programa radiofònic Gente viajera, d’Onda Cero.

Quant a la campanya específica adreçada al mercat de proximitat francès, es planteja una actuació orientada a seguir posicionant les marques Costa Brava i Pirineu de Girona i a divulgar missatges de seguretat i diversitat en l’oferta de la destinació. La campanya abraça tot l’Estat francès i posa èmfasi en regions com Occitània, París - Illa de França, Provença-Alps, Roine-Alps i Nova Aquitània. Es va iniciar el 17 de maig i s’acaba el 30 de juny, i es va desplegar en televisions i publicacions (Le Figaro Magazine, Le Monde Magazine, OBS, Le Figaro Voyage, Petit Futé i Via Michelin), agències de viatges digitals (eDreams, Logitravel, Voyage Privé i Last Minute) i les xarxes socials. També es van fer actuacions en façanes d’edificis o en punts emblemàtics, com els situats als carrers Renard o Bretagne de la ciutat de París.

Finalment, a partir del 25 de maig i fins al 25 de juliol, es durà a terme la campanya de publicitat internacional al Regne Unit, Bèlgica, Holanda i els països nòrdics. S’incidirà en la població a través de formats preferentment digitals que permeten optimitzar recursos, segmentar públics i flexibilitzar l’adaptabilitat dels continguts. En aquest cas, s’utilitzarà el cercador de viatges Skyscanner, l’agència digital Sojern i les xarxes socials. Alhora, la difusió es complementarà utilitzant formats atractius de gran impacte, com ara circuits de busos a Bèlgica o aparicions en diaris de gran circulació com The Guardian, al Regne Unit.

...