Notícia del Butlletí Desembre 2015

Campanya de difusió en línia: #SelfieYourCity

137 espais de 45 municipis van ser fotografiats per 249 usuaris d’Instagram, cosa que va generar més de 1.200 fotografies.

selfie-guixols

Seguint la tendència de les autofotos a les xarxes socials i donant continuïtat a les accions vinculades amb Instagram, es va crear el concurs #SelfieYourCity. La iniciativa, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha comptat amb la col·laboració dels consells comarcals i els ens de promoció turística de la demarcació de Girona, així com una quarantena d’ajuntaments i ha tingut el suport de les comunitats d’Instagramers Girona i Descobreix Catalunya.

Amb una durada de sis mesos i la participació de 45 municipis gironins, 249 instagramers van generar més de 1.200 fotografies, que van ser vistes per 228.385 usuaris i van obtenir 42.446 likes.

Cada municipi participant en la campanya d’Instagram va definir tres punts fotogènics de la població i, per a cada un d’ells, s’ha escollit un guanyador, que podrà gaudir de premis com estades, lots de productes, activitats turístiques, visites guiades, àpats en restaurants, entrades a espais, etc.

Amb aquesta campanya, es potencia la creació de continguts a les xarxes socials i es promocionen espais i indrets de les destinacions gironines.

Més informació sobre la campanya a www.selfieyourcity.com.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona