Campanya «Beu-te el museu»

La iniciativa inèdita que uneix 11 cellers i 11 museus de la demarcació de Girona durant el mes d’octubre.


SETEMBRE 2022

La iniciativa «Beu-te el museu» és la nova campanya promocional que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa des dels clubs de Màrqueting de Cultura i Identitat i la Ruta del Vi DO Empordà per promocionar de manera combinada l’oferta museística i l’enoturisme de la destinació de la Costa Brava entre el públic de proximitat durant la tardor. Concretament, 11 museus i 11 cellers de la demarcació de Girona programen per primera vegada un cicle de visites combinades amb tast de vins de la DO Empordà durant el mes d’octubre.

El fil conductor de la iniciativa posa de manifest la interrelació dels espais museístics amb el món i el sector vitivinícola local i dona com a resultat la creació d’una proposta turística inèdita, combinada i vivencial. Per part del sector cultural participen en les activitats l’Ecomuseu Farinera, el Museu de l’Empordà, el Museu d’Art de Girona, el Museu de la Pesca, el Castell Gala-Salvador Dalí, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Empúries, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Ullastret, el Terracotta Museu, el Museu de la Mediterrània i l’Alfolí de la Sal. Per part del sector vitivinícola, hi participen els cellers de la DO Empordà Mas Vida, Empordàlia, Perelada, Vinyes d’Olivardots, Espelt Viticultors, Pere Guardiola, Mas Llunes, La Vinyeta, Mas Geli, Martín Faixó i Martí Fabra. 

Cada activitat programada té una capacitat d’entre 20 i 30 persones i un preu fix unitari de 20 euros. A partir de l’1 de setembre es posen a la venda 300 entrades que es poden adquirir a través de la plataforma costabrava.koobin.com

...