Notícia del Butlletí Desembre 2019

Campanya amb Atrápalo

La campanya promocional «Tú pintas mucho aquí» d’Atrápalo presenta les vuit comarques gironines amb il·lustracions suggeridores i atrau 926.881 usuaris a l’Estat espanyol.

El Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona va col·laborar amb Atrápalo, la companyia internacional especialitzada en la venda online de viatges i experiències, en la campanya «Tú pintas mucho aquí», a través de la qual es presentaven tres il·lustracions i quatre vídeos dirigits a usuaris de l’Estat espanyol.

Del 18 de novembre al 9 de desembre, així, en la secció «Viajes» d’Atrápalo es va divulgar, dins la categoria «Los Imperdibles», una col·lecció d’il·lustracions, vídeos i textos relacionats amb els atractius culturals i paisatgístics de les vuit comarques gironines a través del treball de tres reconeguts artistes: Wäwä, Gato Tonto i Camille Vannier. La campanya va registrar un total de 926.881 usuaris únics, majoritàriament d’entre vint-i-cinc i quaranta-quatre anys, repartits entre un 41 % de catalans, un 33 % d’usuaris de la Comunitat de Madrid, un 11 % de la Comunitat Valenciana, un 5 % del País Basc, un 5 % de la Comunitat d’Aragó i un 5 % d’altres zones de l’Estat espanyol.

Els artistes que van participar en el projecte són persones vinculades al territori i amb un gran nombre de seguidors a les xarxes socials. L’artista figuerenca Alba Falgarona, Wäwä, es va encarregar d’interpretar, amb els seus dibuixos, espais i paisatges de la Cerdanya, el Ripollès i la Garrotxa. Jorge Tabanera, Gato Tonto, va representar escenaris de Girona, el Pla de l’Estany i la Selva. I l’artista francesa Camille Vannier, finalment, va ser l’encarregada de pintar escenes de la Costa Brava.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona