Campanya a Facebook i Twitter

La campanya «La Costa Brava i el Pirineu de Girona m’agraden!» dinamitza i incrementa els usuaris de les xarxes socials del Patronat.


MARç 2014

Al juny, el Patronat de Turisme posa en marxa una campanya d’un any per intensificar la dinamització de les comunitats que actualment té a les xarxes socials Facebook i Twitter, i que sumen una audiència agregada de 34.200 usuaris distribuïts en:

  • Costa Brava Pirineu de Girona (pàgina en català i castellà) + 24.000 «m’agrades» a Facebook i + 4.500 a Twitter.
  • Visit Costa Brava (pàgina en anglès) + 3.000 «m’agrada» a Facebook i + 2.800 a Twitter.

La campanya «La Costa Brava i el Pirineu de Girona m’agraden!» s’adreça a usuaris i seguidors dels perfils Costa Brava i Pirineu de Girona de Facebook i Twitter i consisteix a oferir premis i obsequis als usuaris que participin activament a les xarxes en aquelles iniciatives que endegui el Patronat. La campanya permet que els empresaris turístics de la demarcació es promocionin directament als espais socials de què disposa el Patronat de Turisme a través de diferents i atractives promocions i concursos.

La campanya a Facebook és de periodicitat setmanal i ofereix obsequis directes als participants de l’activitat plantejada, vinculant sempre una o més empreses turístiques de la zona amb preferència pels membres de club. La tipologia de premis que s’ofereixen són: estades en allotjaments turístics, àpats a restaurants, activitats de lleure, oci, esport i aventura, entrades a museus, visites comentades, obsequis, productes, etc.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és promocionar la destinació en l’àmbit local, nacional i internacional oferint producte local, i incrementar el tràfic a les empreses participants mentre augmenten la seva visibilitat entre la comunitat d’usuaris online