Camins de ronda. La travessa de la Costa Brava es presenta a Girona

Una publicació proposa recórrer els 250 km que separen Blanes d'Argelers a través dels camins de ronda de la Costa Brava i del sender de gran recorregut GR-92.


MARç 2014

La llibreria Ulyssus va ser l’espai escollit per a la presentació de la guia Camins de ronda. La travessa de la Costa Brava a la ciutat de Girona, després que el passat mes d’abril fos presentada a Barcelona. L’acte va comptar amb la participació d’Enric Vilert, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, de Xavier Ventayol, director de Girona i Catalunya Central de Sorea, de Jordi Puig i Sergi Lara, autors de les fotografies i dels textos, respectivament, i del naturalista Jordi Sargatal.

La guia també té l’objectiu de reivindicar la descoberta d’una de les marques turístiques més importants del món com a destinació òptima per practicar el senderisme tot gaudint d’alguns dels millors paisatges de la Mediterrània. El plantejament d’una travessa de 250 quilòmetres de recorregut seguint la línia de la costa només és l’excusa per mostrar un territori capaç d’oferir una extraordinària barreja de paratges i ecosistemes.

La publicació, que ha estat promoguda pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Triangle Postals, SA, amb la col·laboració de la Fundació Agbar i Sorea, està disponible en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.