Notícia del Butlletí Gener 2015

Calendari de fires de turisme 2015

Quaranta fires de turisme a dotze països per promocionar l’oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

20150109_182036

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha programat participar en quaranta fires de turisme, davant de les quaranta-quatre de l’any 2014. Es participarà en fires sectorials com ara Helsinki Golf Fair, de Suècia; Rhein Golf, d’Alemanya; Bettshow, del Regne Unit, o Salon Nautique, de França, a petició dels sectors del golf i les activitats a la natura. També cal destacar la implicació del Patronat de Turisme en la primera edició de la Girona Bike World, que tindrà lloc a la ciutat de Girona el mes de maig.

De les quaranta fires en què participarà l’entitat, vint-i-cinc són específicament de producte, i s’hi assistirà per promocionar productes com ara el golf, el submarinisme, les activitats nàutiques, el senderisme i el cicloturisme, l’enogastronomia i el turisme de reunions, entre d’altres.

El Patronat de Turisme, junt amb entitats i empresaris turístics de la demarcació, assistirà a les principals fires de turisme internacionals ─Fitur, de Madrid; Salon des Vacances, de Brussel·les; ITB, de Berlín; Mitt, de Moscou; Salon Mondial du Tourisme, de París, i WTM, de Londres─ on anualment tenen cita les destinacions turístiques capdavanteres del món. L’activitat de fires es concentra bàsicament en dos períodes de l’any: de gener a maig i de setembre a novembre.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona