Buy Catalunya

Cent setanta operadors turístics de trenta-un mercats internacionals participen al Buy Catalunya 2012 organitzat per l’ACT.


MARç 2014

El 7 de juny el Patronat de Turisme va participar al workshop Buy Catalunya 2012, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona on es van aplegar cent setanta operadors turístics de trenta-un mercats internacionals.

En aquesta trobada professional el Patronat de Turisme va mantenir vint reunions en les quals va comprovar l’interès dels operadors turístics per diferenciar-se mitjançant propostes molt experiencials i novetats. Van suscitar gran demanda productes com el golf, la cultura i l’enogastronomia de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Els dies previs a la celebració del workshop, 5 i 6 de juny, es va organitzar un viatge de familiarització centrat en el Triangle Dalinià i l’oferta cultural de les comarques gironines per a una trentena d’operadors internacionals amb l’objectiu que coneguessin de primera mà l’oferta turística de la destinació gironina.