Notícia del Butlletí Octubre 2014

Buy Catalunya

16 operadors turístics procedents del centre d’Europa i s’interessen per productes turístics culturals, d’actiu i vacacional

P1180245

El 9 d’octubre, al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona, el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va estar present a la cinquena edició del workshop Buy Catalunya, impulsat per l’Agència Catalana de Turisme, mitjançant la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i diverses entitats i empreses turístiques de la demarcació.

170 representants d’agències majoristes procedents de 36 països i 200 entitats i empreses catalanes van prendre part en l’acció comercial i promocional. Concretament, 16 operadors turístics procedents del centre d’Europa i Àsia van mantenir entrevistes directes amb el Patronat de Turisme per interessar-se en productes turístics culturals, de natura i aventura i vacacional.

Prèviament al workshop, es van dur a terme tres viatges de familiarització temàtics a la demarcació gironina inclosos en els programes Vinyes i art vora el mediterrani; Ciutats alta velocitat i Endinsa’t a la natura.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona