Blogtrip internacional Costa Brava Girona

15 blocaires de primer nivell de l’àmbit turístic participen en una potent acció promocional que generarà continguts interessants a través de les xarxes socials.


MARç 2014

En el marc de Fitur, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha concretat col·laboracions per a l’organització d’una acció promocional de gran interès, consistent en un viatge de blocaires internacionals que tracten viatges i destinacions turístiques prevista per la propera primavera.

Del 3 al 10 de maig, el Patronat de Turisme durà a terme una nova acció combinada de promoció, màrqueting i comunicació amb la clara voluntat de donar a conèixer la destinació a milions de turistes, visitants i viatgers, i incrementar el volum de negoci en el sector turístic.

Es tracta d’organitzar un viatge que mostri la nostra destinació a un grup de destacats i influents blocaires internacionals –entre 12 i 15 blocaires del sector turístic dels mitjans de comunicació social– perquè visitin i experimentin les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona al llarg de sis dies i generin continguts interessants a través de les xarxes socials en les quals actuen.

Aquest tipus d’acció s’assembla molt a un viatge de premsa amb la diferència que la credibilitat i l’abast és infinitament més gran. Paral·lelament l’acció ens permetrà millorar la presència de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Al viatge, hi participarà el número u dels influenciadors i prescriptors de viatges de les xarxes socials, el nord-americà J. D. Andrews, gestor del portal de viatges earthXplorer.

Amb aquesta acció, el Patronat de Turisme continua innovant en la manera de promocionar els productes turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en els seus mercats prioritaris i també arreu del món.